دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش ترامپ به ساقط شدن پهپاد متجاوز آمریکایی توسط ایران

بنا بر اعلام کاخ سفید ترامپ دو بار، یک بار دیشب و یک بار امروز صبح درباره پهپاد ساقط‌شده این کشور گزارش توجیهی دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 20
کد خبر: ۱۴۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه در اولین واکنش به ساقط شدن پهپاد متجاوز این کشور توسط سامانه پدافندی جمهوری اسلامی ایران، اقدام ایران را «اشتباه بسیار بزرگ» توصیف کرد.

 

وی در توییتر نوشت: «ایران اشتباه بسیار بزرگی مرتکب شد.»

 

شبکه «سی‌ان‌ان» ساعتی پیش به نقل از یک منبع مطلع نوشت در پی ساقط شدن یک فروند پهپاد آمریکایی توسط سامانه پدافند جمهوری اسلامی ایران، مقام‌های ارشد دولت آمریکا در کاخ سفید تشکیل جلسه داده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، مقام‌های آمریکایی از اظهار نظر درباره محتوای این نشست خودداری کرده‌اند، اما به گفته منبع مطلع، هم «پاتریک شاناهان» سرپرست مستعفی وزارت دفاع آمریکا و «مارک اسپر» جانشین وی، در این نشست حضور دارند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در این نشست حاضر نیست. با این حال، بنا بر اعلام کاخ سفید ترامپ دو بار، یک بار دیشب و یک بار امروز صبح درباره پهپاد ساقط‌شده این کشور گزارش توجیهی دریافت کرده است.

 

بامداد امروز (پنج‌شنبه) یک فروند پهپاد آمریکایی «گلوبال هاوک» پس از ورود به آسمان ایران هدف سامانه پدافندی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت. بر اساس بیانیه سپاه پاسداران، این پهپاد پس از پرواز از جنوب خلیج فارس، «بر خلاف قوانین هوانوردی کلیه تجهیزات مربوط به معرفی خود را خاموش نموده و در نهایت پنهان‌کاری، از تنگه هرمز به سمت چابهار ادامه مسیر می‌دهد» و نهایتا درون فضای سرزمینی ایران هدف قرار گرفته و ساقط شده است.

ارسال نظر